Nieuws uit groep 8

Welkom op de leerlingpagina van groep 8. Hieronder kunt u zien welke activiteiten hebben plaatsgevonden op school.

Wilt u contact opnemen met de leerkracht, dan kan dit via de email:

start van het schooljaar

de kinderen begonnen met een schaduw toets blok 1.Een schaduw toets is een toets voor wat je al weet.

de nio toets is geweest. dat is een toets voor de meesters om het niveau van kinderen te weten.

De kinderen zijn ook begonnen aan een 4xwijzer.het thema is prehistorie. ze hebben hunnebedden gemaakt en prehistoriesche huizen.

Afb63_jpg[1]

we zijn begonnen aan een nieuw project van 4xwijzer. het thema is nu een bordspel maken.

lampionnen maken

we hebben lampionnen gemaakt op 7 november 2018. we hadden een lama, machische lantaren, monsterstje, kwal, raket, vis en een uil.

lama   machische lantaren
 monster

4xwijzer project ridders en kastelen

er is een thema over ridders en kastelen gestart. ze kunnen kastelen in de zandbak maken. ze kunnen hun eigen wapenschild maken.
ze kunnen ook de kilometers van huis naar jouw favoriete kasteel opmeten op een land kaart. ze kunnen ook uitrekenen hoeveel het kost om met de klas naar een kasteel te gaan. en een eigen poppetje uit de tijd van de ridders en kastelen aankleden.