OBS De Ieveling | Het Veer 90 | 1633 HE Avenhorn

Onze school

Leren met plezier!

 

OBS de Ieveling is een openbare basisschool, gevestigd in De Goorn/Avenhorn en telt zo'n 190 leerlingen. Wij hebben een continurooster. De kinderen gaan van 8.30 - 14.00 uur naar school en lunchen met hun leerkracht in de klas.

 

De Ieveling is een moderne school waar veel gewerkt wordt in project- en themavorm middels 4 x wijzer. Thema's sluiten aan op de belevingswereld van de kinderen en worden ingegeven door bijvoorbeeld de actualiteit. Kernwoorden in ons onderwijs zijn: kindgericht, inzet op talenten, eigenaarschap en brede ontwikkeling.

 

Bij een bezoek aan onze school horen we vaak iets terug over de prettige sfeer. Openheid, vertrouwen en samenwerking zijn belangrijk in het team, voor de leerlingen, en uiteraard ook voor de ouders.

 

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken om onze school te bezoeken, neemt u dan contact op met Marjolein Schilder, directeur van OBS De Ieveling, directie@obsieveling.nl

 

Veel plezier bij het 'surfen' op deze site en wellicht tot ziens.

Schooltijden en vakanties

Schooltijden:

Wij werken met een continurooster met een vijf gelijke dagen model.

De kinderen zijn op school van 8.30 uur tot 14.00 uur.

 

vakanties en vrije dagen 2020/ ... Lees verder >>

De Vreedzame School

OBS De Ieveling is een Vreedzame school. De Vreedzame school is een compleet programma voor basisscholen voor sociale competentie en democratisch burgerschap. 

 

Een Vreedzame School is een school, waarin iedereen (lee ... Lees verder >>

4x wijzer

4 x wijzer op de Ieveling

 

Het onderwijs en de maatschappij veranderen voortdurend en wij willen ons eigen handelen en onderwijs kritisch blijven evalueren en zo nodig bijstellen. In schooljaar 2014 - ... Lees verder >>

Protocollen

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.